روش به صرفه برای ذخیره‌ی آب آشامیدنی در آپارتمان

اقتصاد100- نصب مخزن آب روی پشت بام بسیار ساده است و در چند مرحله‌ی ساده انجام می‌شود. اگر کمی دست به آچار باشید خودتان می‌توانید به آسانی تمام آن‌ها را انجام دهید.

روش به صرفه برای ذخیره‌ی آب آشامیدنی در آپارتمان

به گزارش گروه مسکن اقتصاد 100، نسرین طاهری پور، آب اساسی‌ترین نیاز هر انسان است و همیشه یکی از دغدغه‌هایش تولید و ذخیره‌ی آب شیرین بوده است. در اغلب شهرهای ایران استفاده از پمپ آب و منبع ذخیره‌ی کوچکی که کنار آن نصب می‌شود روشی معمول برای تامین آب مورد نیاز هر خانه‌ای است. همچنین استفاده از مخازن آب برای ذخیره‌ی آب شیرین روشی است که نه تنها در ایران، بلکه در تمام جهان کاربرد دارد.

این روزها هم که کشور درگیر مشکلات کم‌آبی است بهتر است به فکر روش‌های دیگری برای تامین آب مورد نیاز خانه باشید. با استفاده از منابع آب طبیعی که در محیط‌های مختلف قرار دارد می‌توانید آب مورد نیاز برای شست‌وشو، کشت‌وکار و حتی آشامیدن را تهیه کنید.بهترین مکان برای نصب این مخازن، فضای پشت‌بام خانه است. ایده‌آل‌ترین روش هم برای استفاده از این مخازن روشی است که به پمپ آب برقی نیاز نداشته باشد. با این کار شما بدون پرداخت هزینه‌ی برق می‌توانید آب مورد نیاز را ذخیره و استفاده کنید.

 

عکس میان مطلب ۲

موارد لازم برای نصب مخزن آب روی پشت‌بام

برای نصب مخزن آب روی پشت بام و همچنین سیستم آب‌رسانی ساختمان، به موارد زیر نیاز است.

  1. منبع تامین آب: این منبع می‌تواند آب‌های زیرزمینی، دریاچه‌ها، مخازن بزرگ‌تر، کانال‌ها، آب باران یا حتی آب شور باشد. شما می‌توانید با نصب یک دستگاه تصفیه و آب شیرین کن به قسمت خروجی آب از منبع، بدون نگرانی آب سالم و خوش طعم مصرف کنید.
  2. تاسیسات تصفیه‌ی آب: همانطور که اشاره کردیم برای دسترسی به آب سالم باید در خروجی آب منبع از یک دستگاه تصفیه‌ی آب استفاده کنید. اگر قرار است آب ذخیره شده به غیر از شست‌وشو یا کشت‌وکار برای آشامیدن هم استفاده شود باید یک دستگاه آب شیرین کن هم در کنار دستگاه تصفیه آب نصب کنید.
  3. اتصالات انتقال و توزیع: برای انتقال آب در بخش‌های مختلف ساختمان نیاز به شبکه‌ی آب‌رسانی داخلی دارید
  4. سیستم ذخیره سازی: مخازن آب کوچک و بزرگ که در ساختمان قرار دارد همان سیستم ذخیره سازی است.
  5. ایستگاه‌های پمپاژ: برای حفظ فشار مناسب آب معمولا از اتصالات و اجزایی به نام ایستگاه‌های پمپاژ استفاده می‌شود.
  6. لوازم جانبی: شیرها، خطوط خدمات، ژنراتورها و تمام لوازمی که در آب‌رسانی اصلی نقشی ندارند ولی استفاده از آن را آسان‌تر کرده یا در مواقع خاص مورد استفاده قرار می‌گیرند در این بخش قرار دارند.

 

نصب مخزن آب بدون پمپ روی پشت‌بام

نصب مخزن آب روی پشت بام بسیار ساده است و در چند مرحله‌ی ساده انجام می‌شود. اگر کمی دست به آچار باشید خودتان می‌توانید به آسانی تمام آن‌ها را انجام دهید.

عکس میان مطلب ۱

مرحله‌ی اول: پایه‌ی مخزن آب را روی پشت بام نصب کنید. این پایه می تواند از جنس بتن باشد یا از مواد فشرده تولید شده باشد. فقط به خاطر داشته باشید که پایه باید کمی از مخزن بزرگ‌تر باشد تا مخزن به راحتی در آن قرار بگیرد.

مرحله‌ی دوم:لوله‌ی سر ریز را نصب کنید.

مرحله‌ی سوم: لوله‌های پر کننده را در پشت بام نصب کنید. این لوله‌ها از منبع اصلی آب تا مخزن می‌آیند و می‌توانند آب را در آن ذخیره کنند.

مرحله‌ی چهارم: اگر قرار است آب مصرف انسانی داشته باشد یک دستگاه تصفیه‌ی آب و آب شیرین کن در قسمت اتصال مخزن به سیستم آب‌رسانی داخلی نصب کنید. اگر هم قرار است از آب برای کشت‌وکار یا کشاورزی استفاده کنید فقط یک فیلتر تصفیه‌ی ضد میکروبی کافی است تا آب عاری از هر گونه میکروب و انگل، به گیاهانی که در حال پرورش آن‌ها هستید برسد.

انتهای پیام/

وبگردی
    ارسال نظر