مرگ ۸۳ میلیون شغل/ بیکاری از آنچه تصور می کنید به شما نزدیک تر است !

اقتصاد 100 - رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت:بر اساس آمار مجمع جهانی اقتصاد در چهار سال آینده با تأثیر از تورم، کندی رشد و هوش مصنوعی، ۸۳ میلیون شغل حذف و ۶۳میلیون شغل در جهان ایجاد می شود که شغل های جدید نیازمند کسب مهارت هستند.

مرگ ۸۳ میلیون شغل/ بیکاری از آنچه تصور می کنید به شما نزدیک تر است !
غلامحسین حسینی نیا, رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور ، درباره ضرورت مطالبه گری بنگاه های اقتصادی، اتحادیه ها و صنوف در کسب مهارت‌های منطبق با نیاز بازار  گفت: سازمان  خدمتگزار جامعه کارگری است که سهم مهمی در رشد تولید و پایداری اشتغال دارد.

 وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری به امر توسعه مهارت آموزی در جمع جامعه کارگری گفت: در راستای فرمایشات ایشان مأموریت سازمان آموزش فنی و حرفه ای سخت از پیش می باشد.

وی با اشاره به هم پیمان شدن با همکاران در اجرای ابر پروژه «نهضت ملی مهارت آموزی در گام دوم انقلاب»، افزود: نهضت ملی مهارت‌آموزی بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب در گام دوم انقلاب شکل گرفته است و ضروری است در مسیری همچون گام اول انقلاب که نهضت سوادآموزی به فرمایش امام راحل ایجاد شد، گام برداریم و این موضوع بسیار مهمی است، زیرا پایه های ارتقاء توان سرمایه‌های انسانی از راه مهارت آموزی محقق می‌شود.

معاون وزیر کار با بیان اینکه رشد تولید با افزایش بهره وری  با توسعه مهارت آموزی امکان پذیر است، اذعان داشت: افزایش مراکز بین و جوار کارگاهی از 500به بیش از 3300مرکز در دو سال اخیر، نشان از عزم جزم سازمان در توسعه مهارت و تربیت نیروی انسانی ماهر در بنگاه های اقتصادی، اصناف و... دارد.

حسینی نیا اظهار داشت: بر اساس آمار مجمع جهانی اقتصاد در سال 2023در چهار سال آینده با تأثیر از تورم، کندی رشد و هوش مصنوعی، 83 میلیون شغل حذف و 63میلیون شغل در جهان ایجاد می شود که شغل های جدید نیازمند کسب مهارت و مهارت افزایی هستند و ما باید شغل های نوظهور در آینده و تکنولوژی برافکن را بررسی و متناسب با آن آموزش های مورد نیاز را ارائه کنیم.

وی با اشاره به پیش‌بینی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی از وضعیت کار در سال 2030، اذعان داشت: وضعیت کار در جهان آینده حاکی از این است که نیمی ‌از کارها و ماهیت شغل‌ها در آینده تغییر می کند و به این واسطه، با حجم وسیعی از مشاغل نو مواجه می شویم که نیازمند کسب مهارت در آن می باشیم.  

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور خاطرنشان کرد: پیش‌بینی‌ها حاکی از آنند که در سال 2030 حدود 35٪ از مهارت‌های مورد نیاز برای نیروی کار تغییراتی جدی خواهند داشت و یک گام مهم برای جهش به انقلاب چهارم صنعتی بکارگیری مربیانی است که نه‌تنها در رشته تخصصی خود حرفه‌ای و کارآزموده‌اند بلکه فعالیت و ارتباط تنگاتنگی هم با فناوری اطلاعات و تکنولوژی‌های  برافکن دارند.

وی با اشاره به 19 جامعه هدف سازمان آموزش فنی و حرفه ای در ارائه آموزش های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار، یادآور شد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای در چهار خوشه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر به ارائه آموزش های مهارتی در حوزه های آموزشی جوار صنایع، آموزش روستایی و عشایر، جوار دانشگاه، موسسات کارآموزی آزاد، مراکز ثابت دولتی، پادگان ها، زندان ها و مدارس می پردازد.

حسینی نیا، طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار را شیوه جدیدی در سیستم نوین آموزش مهارت عنوان و تصریح کرد: یکی از سیستم های نوین آموزش مهارتی در دنیا به ویژه در کشور آلمان که به عنوان قطب صنعتی در کل دنیا مطرح است،  سیستم آموزش دوگانه است که این سیستم آموزشی تفاوتش با سیستم های عادی آموزش مهارتی این است که در آموزش فنی و حرفه ای استانداردها 30 درصد تئوری و 70 درصد عملی و هر دو در محیط کارگاهی انجام می پذیرد.

منبع : تسنیم

وبگردی

ارسال نظر

 

نظرسنجی

به نظر شما عملکرد تیم اقتصادی دولت آقای رئیسی تاکنون چگونه بوده است؟

.

طلا و جواهر اقتصاد 100: یک کارشناس اقتصادی گفت: بر اساس قانون مالیات بر عایدی سرمایه اشخاص تجاری صاحبان مشاغل بابت…

اخبار سلامت

سینما در سینما