هشدار درباره هجوم ملخ های صحرایی که تیر چراغ برق هم می خورند

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور در هشداری گفت: طبق پیش‌بینی فائو، با توجه به احتمال هجوم ملخ صحرایی در اردیبهشت ماه سال آینده به کشور باید آمادگی لازم در بحث اعتبارات، امکانات و آموزش داشته باشیم.

هشدار درباره هجوم ملخ های صحرایی که تیر چراغ برق هم می خورند

به گزارش اقتصاد100 به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، سعید معین درباره وضعیت ایران برای مبارزه با احتمال ورود ملخ صحرایی به کشور افزود: بارندگی خوبی طی دو تا سه ماه گذشته در شبه جزیره عربستان، شرق آفریقا و جنوب ایران داشته‌ایم یکی از عوامل تبدیل ملخ صحرایی از حالت انفرادی به حالت مهاجر رطوبت و وجود منابع غذایی و سبزینه است.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور اظهار داشت: پایش و ارزیابی در کشور‌های آفریقایی، شبه جزیره عربستان و ایران در حال انجام است منتهی وقتی تراکم ملخ صحرایی از اندازه‌ای بیشتر می‌شود این آفت از فاز انفرادی وارد فاز مهاجر می‌شود که امکان هجوم به کشور‌ها را دارد.

وی خاطرنشان کرد: این آفت می‌تواند روزانه پرواز‌های بلند تا ۲۰۰ کیلومتر داشته باشد و در صورت وجود باد موافق تا ۱۰۰۰ کیلومتر پرواز کند؛ بنابراین یکی از علل خطرناکی ملخ صحرایی قدرت جابه‌جایی این آفت است.

معین اضافه کرد: این آفت می‌تواند حدود ۳۰۰ تخم در عمق ۱۰ تا ۱۵ سانتی متری خاک بگذارد که جمعیت تصاعدی را ایجاد می‌کند و به همه گیاهان حمله می‌کند حتی می‌تواند تیر چراغ برقی که از چوب است را تغذیه کند.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور تصریح کرد: طبق بررسی‌های فائو اکنون لکه‌هایی از تجمع ملخ صحرایی در جنوب عربستان و یمن دیده شده است.

 

وبگردی

ارسال نظر

 

نظرسنجی

با تخصیص سهمیه بنزین به همه شهروندان بجای تخصیص به هر خودرو موافقید؟

.

اخبار سلامت

سینما در سینما