اگر این روغن را مصرف کنید، آلزایمر از شما دور خواهد بود!

سلامت : مصرف روغن ماهی، غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ مانند EPA و DHA، می‌تواند به بهبود سلامت مغز و کاهش خطر ابتلا به آلزایمر کمک کند. برای بهره‌مندی از این فواید، مکمل‌های غذایی یا غذاهای دریایی را در رژیم روزانه خود قرار دهید.

اگر این روغن را مصرف کنید، آلزایمر از شما دور خواهد بود!

 مطالعات و حاصل مشاهدات حرفه‌ای نشان داده‌اند که اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در روغن ماهی، از عوامل ضروری برای سلامت مغز، قلب و چشم انسان هستند. همچنین، برخی تحقیقات حاکی از این هستند که روغن ماهی می‌تواند از شدت عوارض آرتریت روماتوئید بکاهد. از سوی دیگر، پژوهش‌ها ثابت کرده‌اند این روغن می‌تواند علائم بیماری‌های روانی نظیر افسردگی، اختلال دوقطبی یا حتی اسکیزوفرنی را نیز تنظیم و بهبود بخشد. البته این‌ها تنها بخش کوچکی از خواص بی‌نظیر روغن ماهی محسوب می‌شوند.

لزوم توجه به مصرف ماهی

بر اساس گزارش ایسنا، امگا ۳ تنها یکی از خیل عظیم ویژگی‌های مفید ماهی است. لازم به یادآوری است که خوردن ماهی نه تنها شما را از مزایای امگا ۳ بهره‌مند می‌کند، بلکه ویتامین‌ها و املاح معدنی دیگری نیز به بدن شما منتقل می‌کند. متخصصان تغذیه به جد توصیه دارند برای حفظ سلامت بدن، مصرف ماهی را در برنامه غذایی خود حداقل دو بار در هفته قرار دهید. اما اگر به دلایلی امکان خوردن ماهی بیش از حد محدود است، پیشنهاد می‌شود از مکمل‌های روغن ماهی برای تامین این مواد مغذی بهره‌مند شوید.

مصرف مکمل‌ها با مشورت پزشک

بر اساس اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، نباید فراموش کرد که مصرف مکمل‌های روغن ماهی نیز، همچون دیگر مکمل‌ها، نیازمند مشورت با پزشک است. برخی مکمل‌ها حاوی ویتامین A هستند و استفاده بیش از حد و بی‌کنترل از آنها می‌تواند به مرور زمان باعث آسیب‌های جدی نظیر آسیب به کبد یا ایجاد درد استخوان شود.

خواص شگفت‌انگیز روغن ماهی

مزایای سلامت روغن ماهی و رژیم غذایی غنی از این ماده، بسیار گسترده بوده که برخی از آنها عبارتند از:

  • کاهش افسردگی: روغن ماهی نه تنها به کاهش افسردگی کمک می‌کند، بلکه خلق‌وخو را بهبود بخشیده و باعث ایجاد حس مثبت و نشاط در فرد می‌شود. همچنین، مصرف چربی‌های غیر اشباع در دوران بارداری، احتمال ابتلا به افسردگی پس از زایمان را کاهش می‌دهد.
  • کاهش بیش‌فعالی: با مصرف روغن ماهی، کاهش علائم مربوط به مشکلات رفتاری به ویژه در افراد جوان مبتلا به بیش‌فعالی مشاهده شده است.
  • تقویت حافظه: اسیدهای چرب امگا ۳ به تقویت حافظه در سنین مختلف کمک می‌کنند و باعث بهبود قدرت استدلال و تمرکز می‌شوند. همچنین، این روغن جریان خون و عملکرد هورمونی بدن را تقویت کرده و بر سیستم ایمنی موثر است.
  • سلامت قلب: روغن ماهی نه تنها منجر به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید خون می‌شود، بلکه از سفتی عروق جلوگیری می‌کند و همین امر به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند.
  • کاهش خطر ابتلا به آلزایمر: تحقیقات بسیاری گویای این هستند که مصرف منظم روغن ماهی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌هایی مانند آلزایمر، زوال عقل و شیزوفرنی را کاهش دهد.
  • حفاظت از بینایی: امگا ۳ موجود در روغن ماهی به محافظت از چشم‌ها در برابر عارضه دژنراسیون ماکولای وابسته به سن پرداخته و احتمال خشکی چشم‌ها را کاهش می‌دهد.
  • کاهش حملات صرع: در افرادی که از مکمل‌های روغن ماهی استفاده می‌کنند، شدت و تعداد حملات ناشی از صرع کاهش یافته است.
  • کاهش التهاب: یکی دیگر از توانایی‌های روغن ماهی، تاثیر قابل توجه آن در کاهش التهاب بافت‌ها است. همچنین، نقش بسیار موثری در بهبود اختلالات گوارشی دارد.
 
وبگردی
    ارسال نظر