خطر بزرگ بیخ گوش مردم ایران
اقتصاد100- پس از انفجار در بندر شهید رجایی، با انتقال کشتیهای حامل کالاهای اساسی به بندر امام خمینی (ره) و هماهنگی گسترده میان نهادهای مرتبط، خطر اختلال در تأمین نیازهای ضروری مردم ایران رفع شد.

به گزارش اقتصاد۱۰۰ ، خطر جدی که مردم ایران را تهدید میکرد، با برنامهریزی و مدیریت صحیح پشت سر گذاشته شد. وزیر جهاد کشاورزی با اطمینان خاطر اعلام کرد که اقدامات لازم در این خصوص صورت گرفته تا از هرگونه نقص در زنجیره تأمین اقلام موردنیاز مردم جلوگیری شود. بر اساس بیانات وی، بندر امام خمینی (ره) با توانایی بالای خود قادر است بدون فشار اضافه بر زیرساختها، عملیات جابهجایی کالاهای وارداتی را مدیریت کند.
هماهنگی گسترده برای مدیریت شرایط اضطراری
در این راستا، همکاریهای مؤثر میان سازمان بنادر و دریانوردی، وزارت جهاد کشاورزی، گمرک جمهوری اسلامی و بخش خصوصی انجام شده است تا از بروز بحران در تأمین کالاهای اساسی نظیر گندم، برنج، روغن و دیگر محصولات ضروری جلوگیری شود. اقدامات پیشگیرانه و فوری در دستور کار قرار گرفتهاند تا تأمین مایحتاج مردم با اختلال مواجه نشود.
ایجاد دبیرخانه دائمی مدیریت بحران
غلامرضا نوری قزلجه در جلسه ستاد مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی از برنامهریزی جهت تشکیل دبیرخانه دائمی مدیریت بحران برای مقابله با وقایع احتمالی در حوزه کشاورزی خبر داد. وی همچنین با اشاره به حادثه انفجار در بندر شهیدرجایی ، از اقدامات فوری برای انتقال کانتینرهای یخچالی به محلهای دارای برق خبر داد. این اقدام با هدف حفظ کیفیت و سلامت مواد غذایی صورت گرفته است.
هدایت کشتیهای حامل کالا به بندر امام خمینی (ره)
نوری قزلجه تأکید کرد که کشتیهای حامل کالاهای اساسی به بندر امام خمینی (ره) هدایت شدهاند و روند تأمین این کالاها بدون هیچ مشکلی ادامه دارد. این موضوع نشان از مدیریت کارآمد در زمان بحران دارد.
برگزاری همایشهای تخصصی برای مقابله با بحران آب
وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اهمیت برنامهریزی جامع برای کاهش اثرات بحران آب، اعلام کرد که همایشهای تخصصی با محوریت تغییرات اقلیمی و وضعیت منابع آب و تولیدات کشاورزی برگزار خواهد شد. این اقدامات میتواند راهکاری عملی برای کاهش آسیبهای ناشی از کمبود آب به کشاورزان ارائه دهد.
توجه ویژه به مسائل کشاورزان
وی با اشاره به اینکه مشارکت کشاورزان در تصمیمگیریها ضروری است، عنوان کرد که کاهش منابع آب منجر به کاهش درآمد روستاییان میشود. از این رو، ارائه راهکارهایی جهت جبران خسارت این قشر از جامعه یک ضرورت حیاتی است.
<