معاون امور تقنینی معاونت امور مجلس ریاست جمهوری درگفتگوی تصویری با اقتصاد 100

دولت ناچار به مدیریت ناترازی انرژی است/اگر این اقدام انجام نمی‌شد، مشکلات بیشتر می‌شد

معاون امور تقنینی معاونت امور مجلس ریاست جمهوری درگفتگوی تصویری با اقتصاد 100گفت:با توجه به افزایش ساخت‌وسازها، رشد جمعیت و عدم تحقق برخی اهداف برنامه‌ای از جمله توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، دولت ناچار به مدیریت ناترازی انرژی شده است.

دولت ناچار به مدیریت ناترازی انرژی است/اگر این اقدام انجام نمی‌شد، مشکلات بیشتر می‌شد

به گزارش اقتصاد 100 ،کاظم دلخوش با اشاره به سابقه تغییر ساعات در سال‌های گذشته، افزود:دولت امسال با توجه به شرایط کشور، درخواست تغییر ساعت کاری را مطرح کرد که البته مجلس محترم با آن موافقت نکرد. با این حال، طبق اصل 113 قانون اساسی، رئیس‌جمهور مسئول اول اجرایی کشور است و باید در جهت تنظیم روابط کاری و اجتماعی مردم تصمیم‌گیری کند.

ناترازی انرژی؛ دلیل اصلی تغییر ساعت

دلخوش تاکید کرد:با توجه به افزایش ساخت‌وسازها، رشد جمعیت و عدم تحقق برخی اهداف برنامه‌های قبلی از جمله توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر، دولت ناچار به مدیریت ناترازی انرژی شده است. به عنوان نمونه، در برنامه پنجم توسعه قرار بود 5000 مگاوات انرژی خورشیدی تولید شود که عملیاتی نشد. حال دولت برنامه دارد 31 هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور اضافه کند.

استفاده بهینه از روشنایی روز

معاون تقنینی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری گفت: دولت برای بهره‌برداری بهتر از روشنایی روز، ساعات کاری را به‌گونه‌ای تنظیم کرده که مردم و ادارات در ساعت‌های خنک‌تر و با نور طبیعی بیشتری فعالیت کنند. این اقدام به‌ویژه برای کاهش مصرف انرژی در ادارات، کولرها و سیستم‌های برقی بسیار ضروری است.

بانک‌ها و مدارس تابع برنامه‌ریزی جدید هستند

دلخوش افزود:تغییر ساعات کاری و برنامه‌ریزی برای کارمندان انجام شده، اما قبول دارم که این تفاوت زمانی، برخی مشکلات اولیه را به‌وجود آورده است. در عین حال، اگر این تغییرات اعمال نمی‌شد، مشکلات شدیدتری در تأمین برق به‌وجود می‌آمد.

ضعف‌های گذشته، مانع پیشرفت سریع

وی در پاسخ به اینکه چرا ناهماهنگی وجود دارد، گفت:دولت چهاردهم ،کشور را با ضعف‌هایی تحویل گرفته و حل این مشکلات به زمان نیاز دارد. اکنون نیز با فراخوان بخش خصوصی برای توسعه انرژی‌های نو مثل خورشیدی، امیدواریم که در آینده‌ای نزدیک این ناترازی‌ها برطرف شود.

شهرهای جدید، صنایع نو و نیاز به انرژی بیشتر

دلخوش یادآور شد:در سال‌های اخیر، شهرک‌ها، واحدهای تولیدی و کارخانه‌های زیادی ایجاد شده که همگی به برق نیاز دارند، اما زیرساخت‌های انرژی متناسب با این رشد توسعه نیافته است. ما در مجلس همواره پیگیر بودیم که تلفات برق کاهش یابد، اما متاسفانه اهداف قانونگذار اجرایی نشده‌اند.

دعا می‌کنیم مشکلات برق زودتر حل شود

وی افزود: من در طبقه ششم یک ساختمان زندگی می‌کنم و اگر برق برود، پایین آمدن برایم سخت است. این تنها نمونه‌ای از مشکلات است. گرما و نبود برق، خسارات گسترده‌تری دارد و امیدواریم با همراهی مردم و تلاش دولت، این چالش‌ها به زودی حل شوند.

وبگردی
    ارسال نظر