مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در آستانه برگزاری اولین همایش تاب آوری در صنعت فولاد:

میزان تاب‌آوری صنعت فولاد ایران به مرز هشدار رسیده است

اقتصاد 100- انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران طی یک نشست هم اندیشی میزبان مدیران فعال در واحدهای بزرگ فولادی و تولیدکنندگان آهن اسفنجی سراسر کشور بود. امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان و نایب رئیس هیئت مدیره انجمن فولا در حاشیه این نشست از صنعت فولاد با عنوان صنعتی مادر یاد کرد که سهم چشم گیری در تولید ناخالص ملی و ایجاد درآمدهای حاصل از صادرات غیرنفتی دارد.

میزان تاب‌آوری صنعت فولاد ایران به مرز هشدار رسیده است
 به گزارش گروه ویترین؛ مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان  از دغدغه تاب‌آوری صنعت فولاد کشور در پی تشدید چالش‌هایی همچون کمبود و گرانی حامل‌های انرژی، قیمت‌گذاری دستوری و وضع عوارض صادراتی سخن گفت. وی همچنین به افت ۶۰ هزار میلیارد تومانی سود شرکت‌های بورسی زنجیره فولاد در پی همین چالش‌ها اشاره نمود و تاکید داشت که تولید فولاد در ایران بدون بهره‌مندی از گاز ارزان صرفه اقتصادی ندارد چرا که مزیت نسبی تولید فولاد در ایران، سنگ آهن و انرژی ارزان بوده و اکنون این مزیت ها از صنعت فولاد گرفته شده است.
 
وی در توضیح بیشتر در این باره گفت: فولاد صنعتی کلیدی و صنعت‌ساز است. با این حال این صنعت در سال‌های اخیر با چالش‌هایی مرتبط با تامین و هزینه انرژی، تامین مواد اولیه، قیمت‌گذاری دستوری، وضع عوارض صادراتی و مسائلی از این دست در کشمکش است. این چالش‌ها در برخی از حلقه‌های زنجیره دیگر تبدیل به یک بحران شده و همه اینها به شکل‌گیری دغدغه‌ «میزان تاب‌آوری صنعت» انجامیده است.
 
ابراهیمی ادامه داد: این چالش‌ها در حالی گریبانگیر صنعت فولاد کشور است که این صنعت برای افق ۱۴۰۴ تولید ۵۵ میلیون تن در سال را پیش رو دارد، البته ظرفیت تولید فولاد کشور تا سال ۱۴۰۴ به ۶۰ میلیون تن هم می‌رسد اما با توجه به چالش‌های یادشده مشخص نیست تا چه میزان از این ظرفیت را بتوان بالفعل کرد. این صنعت برای پیشروی نیاز به یک سازوکار مشخص و با ثبات دارد.
 
 

وبگردی

ارسال نظر

 
نظرسنجی

صرفه‌جویی در شرایط فعلی اقتصادی را از کجا شروع می کنید؟

.

اخبار سلامت

سینما در سینما