راز چلوکبابهای ارزان فاش شد / رئیس اتحادیه پاسخ داد!
اقتصاد ۱۰۰- در پی افزایش فروش چلوکبابهای ارزانقیمت در برخی رستورانها، رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی هشدار داد که عرضه چلوکباب زیر ۱۰۰ هزار تومان نهتنها بهصرفه نیست، بلکه میتواند سلامت مردم را به خطر بیندازد و نشانه استفاده از مواد غذایی ناسالم باشد.

به گزارش اقتصاد ۱۰۰ ، رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی با هشدار درباره فروش غذاهای ارزانقیمت در برخی رستورانها اعلام کرد: عرضه چلوکباب با قیمت کمتر از ۱۰۰ هزار تومان، نوعی «سمفروشی» است و سلامت مردم را تهدید میکند.
او با اشاره به قیمت بالای مواد اولیه گفت: «با گوشت کیلویی ۷۰۰ هزار تومان، چطور ممکن است کباب سیخی ۶۰ تا ۷۰ هزار تومان به مشتری عرضه شود؟»
وی افزود: برخی رستورانها به دلیل سودجویی، از مواد غذایی بیکیفیت و ناسالم استفاده میکنند که میتواند زمینهساز بروز انواع بیماریها از جمله سرطان باشد.