۱۲۹ ساختمان ناایمن تهران مشخص شد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران از اعلام اسامی ۱۲۹ ساختمان پرخطر شهر تهران به پایتخت‌نشینان در روز شنبه خبر داد.

۱۲۹ ساختمان ناایمن تهران مشخص شد

ناصر امانی در ششمین سالگرد حادثه پلاسکو ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن سالروز شهادت ۱۶ آتش نشان در حادثه پلاسکو گفت: در زمان وقوع این حادثه بنده در کنار دکتر شاکری افتخار خدمتگزاری در شهرداری تهران را داشتم و از نزدیک ناظر بودم که در این حادثه چه اتفاقی افتاد.

وی با بیان اینکه تاریخ آتش نشانی در شهر تهران به دو بخش قبل و بعد از حادثه پلاسکو تقسیم می‌شود، افزود: وقتی در ایران اولین خودرو آتش نشانی و نخستین فرد به عنوان آتش نشان مشغول به کار شد از دهه ۲۰ تا زمان وقوع حادثه پلاسکو یک بخش از سازمان آتش نشانی است و از زمان وقوع حادثه پلاسکو تاکنون نیز بخش دیگری از تاریخ این سازمان رقم خورده است.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: حادثه پلاسکو یک چشم انداز جدیدی را در بحث ایمنی در ساختمان‌ها رقم زد، اینکه اگر حادثه‌ای در این زمینه روی داد باید برای نجات جان انسان‌ها ایثار کرد.

وی با اشاره به وقوع این حادثه بیان کرد: از لحظه شروع حادثه که ساعت ۱۱.۳۰ صبح بود و تلویزیون ریزش ساختمان پلاسکو را نشان داد تا حدود دو هفته تمام مردم ایران چشمشان از قاب تلویزیون برداشته نشد چرا که مستقیم این حادثه پخش می‌شد و یک همذات پنداری، همراهی و پیوند معنوی، روحی و عاطفی بین تمام ملت ایران با خانواده شهدای این حادثه ایجاد شد.

امانی با تاکید بر اینکه تمام مردم ایران این صحنه‌ها را دیدند و یک پیوند عاطفی و قلبی بین مردم شریف ایران و آتش نشانان ایجاد شد که هنوز نیز ادامه دارد، یادآور شد: بنده امسال به مناسبت روز آتش نشان از چند ایستگاه آتشنشانی بازدید کردم و دیدم که مردم زیادی با گل به این ایستگاه‌ها مراجعه می‌کردند و به آتش نشانان این روز را تبریک می‌گفتند.

وی با بیان اینکه قبل از حادثه پلاسکو این همدلی را کمتر شاهد بودیم اما اکنون نه تنها در شهر تهران بلکه در سایر شهرهای کشور نیز این برخورد دیده می‌شود، تاکید کرد: شهدای عزیز یک تاریخ جدید و رویکرد جدیدی را ترسیم کردند و باید از خدا بخواهیم که حادثه‌ای مانند متروپل در آبادان روی ندهد تا جان عزیزانی را از دست بدهیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با اشاره به حضور رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری و مدیرعامل سازمان آتش نشانی در برنامه تلویزیونی به مناسبت ششمین سالگرد حادثه پلاسکو در ادامه گفت: در این برنامه به راحتی اعلام شد که در شهر تهران بیش از ۳۰ هزار ساختمان ناایمن شناسایی شده است. این رویکرد بعد از حادثه پلاسکو به یک نهضت تبدیل شد.

وی افزود: در این برنامه اعلام شد که از این تعداد ساختمان ناایمن در شهر تهران، ۱۲۹ ساختمان خطر آنی دارند و قرار است روز شنبه لیست این ساختمان‌ها در اختیار رسانه‌ها قرار گیرد.

امانی با بیان اینکه صاحبان این ساختمان‌ها در حضور نمایندگان سازمان‌های ذی ربط دعوت و به آنها اخطار و مهلت داده شده تا ساختمان‌های خود را ایمن سازی کنند، ادامه داد: اکنون از زمان آخرین مهلتی که سازمان آتش نشانی اعلام کرده، مدت‌ها گذشته است و ما باید سریع به مردم اطلاع رسانی کنیم و با نصب تابلویی اعلام کنیم این مجموعه اصول ایمنی را رعایت نکرده است تا مردم با اطلاع وارد این ساختمان‌ها شوند. این کار باید انجام شود تا ما شاهد از دست دادن عزیزان آتش نشان نباشیم.

وی با اشاره به اینکه شهدای حادثه پلاسکو بزرگ مردانی بودند که در ساختمان ماندند تا مطمئن شوند، جان شهروندی در خطر نیست آن هم در شرایطی که حادثه تمام شده بود، بیان کرد: آنها به این دلیل محل حادثه را ترک نکردند که بعد از اتمام عملیات اطفای حریق تعدادی از مغازه داران و کسبه، وارد ساختمان شده بودند. این ساختمان تبدیل به انبار بزرگی شده بود و بار سنگینی برای این ساختمان ایجاد کرده بود و به همین دلیل نیز فرو ریخت. این در حالی است که قبل از این حادثه سازمان آتش نشانی بارها به مالک این ساختمان و هم مستأجران آن هشدار و اخطار داده بود.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه آتش نشانان بعد از اطفای حریق پلاسکو در حال بازگشت بودند که ساختمان فرو ریخت، یادآور شد: این آتش نشانان جان خود را برای نجات جان کسانی از دست دادند که احتمال داده می‌شد هنوز درون ساختمان باشند.

 

وبگردی

ارسال نظر

 
.

اخبار سلامت

سینما در سینما