چگونه طلای خوراکی تولید می شود؟

طلا و جواهر اقتصاد 100: در گذشته مصریان باستان طلا را در غذاها ترکیب می‌کردند و خوراکی های طلایی را به خدایان خود پیشکش می‌کردند. مصریان از طلای خوراکی برای تصفیه ذهنی، بدنی و معنوی نیز استفاده می‌کردند.

چگونه طلای خوراکی تولید می شود؟

تاریخچه طلای خوراکی

البته مصریان باستان تنها کسانی نبودند از طلا برای خوراکی های طلایی و تزیین غذاهایشان استفاده می‌کردند. طلای خوراکی در کشورهای شرقی مانند ژاپن، چین و هند برای پزشکی و خوراکی نیز استفاده می‌شده‌است.

همچنین طلای خوراکی در میان پادشاهان کشورهای اروپایی در خاورمیانه نیز مشهور بوده‌است و برای تزیین موادغذایی استفاده می‌شده‌است. پزشکان نیز براین باور بوده‌اند که طلای خوراکی برای درمان آرتروز و درد اندام مفید است.

از سال ۱۹۸۰ استفاده از طلا در تهیه غذا مرسوم شده‌است. برای اولین بار، ژاپنی‌ها از آن در قهوه، چای و شکلات استفاده می‌کردند و امروزه استفاده از خوراکی‌ های طلایی در رستوران‌های لاکچری و گران قیمت افزایش یافته‌است. بنابراین می‌توان از طلا به عنوان یه خوراکی باستانی یاد کرد که در سرتاسر دنیا و در طول تاریخ استفاده می‌شده‌است و امروزه مجوز استفاده از آن توسط اتحادیه اروپا و آمریکا صادر شده‌است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید برای چشیدن این غذاهای طلایی باید ماشین یا حتی خانه‌تان را بفروشید.

طلای خنثی

طبق تحقیقاتی که انجام شده است طلای خوراکی به صورت خنثی در بدن عمل می‌کند و از نظر بیولوژیکی بی اثر است. به همین دلیل در طول فرایند هضم جذب نمی‌شود و برای بدن سود و زیانی ندارد و بدن به آن نیاز حیاتی ندارد. البته می‌توان از آن به عنوان یک تجربه فراموش نشدنی یاد کرد. طلای خوراکی هیچ مزه‌ای ندارد و ضد حساسیت بودن آن باعث شده‌است که آن علاوه بر یک عنصر شیمیایی و زینتی، کاربرد خوراکی هم پیدا کند و بتوان با آن خوراکی های طلایی گوناگون ایجاد کرد.

در سراسر جهان تولید کننده‌های متخصص در تولید طلای خوراکی وجود دارد؛ برای مثال کشورهای ایتالیا، انگلستان، آلمان، ژاپن و … . شاید برایتان سوال پیش بیاید که طلای خوراکی با طلای معمولی چه تفاوتی دارد؟

هیچ، طلای خوراکی از طلای معمولی تولید می‌شود. به همین دلیل شما می‌توانید تکه‌ای از طلایی که الان در دست دارید را بخورید. حواستان باشد که طلایتان باید خالص باشد و با فلزات دیگر ترکیب نشده‌باشد زیرا ممکن است در اثر ترکیب با دیگر فلزات سمی شود.

اولین مرحله برای تولید خوراکی های طلایی، تولید طلای خوراکی است. برای تولید طلای خوراکی ابتدا شمش‌های طلا را در دمای هزار و شصت درجه سلسیوس در بوته چینی داخل کوره ذوب می‌کنیم. در بعضی مواقع چند مروارید نقره و چند صفحه‌ی مس را با شمش‌های طلا نیز ترکیب می‌کنیم.

بعد از اینکه شمش‌ها از کوره بیرون آمدند، آن‌ها را به دفعات چرخ می‌کنیم و هر بار شمش‌ها طولانی‌تر و نازک‌تر می‌شوند و این کار تقریبا به ۲-۳ ساعت زمان نیاز دارد. بعد از آن شمش‌ها به یک روبان نازک تبدیل می‌شوند که به شکل شگفت انگیزی نازک و یک‌دست هستند. بعد از اینکه محصول را چرخ کردیم، آن را به مربع‌های کوچک برش می‌دهیم. سپس نزدیک به ۶۰۰ مربع را درون یک کاغذ ضربه قرار می‌دهیم و با ماشین ضربه زن به مرکز آن به طور مساوی ضربه می‌زنیم. پس از این چرخه ضربه زنی با ماشین، برای هموارتر شدن طلاها با چکش و به صورت دستی به آن ضربه می‌زنیم.

اکنون اگر بخواهیم ورقه‌های خوراکی طلا ایجاد کنیم، آن‌ها را به مربع‌های یک اندازه تبدیل می‌کنیم و برای تبدیل آن‌ها به طلای خوراکی خرد، آن‌ها را آسیاب می‌کنیم. پس از آسیاب کردن، دو نوع طلا وجود دارد: طلای خرد و طلای گلبرگ که تفاوت آن‌ها در اندازه آن‌ها است.

وبگردی
    ارسال نظر