تغییرات شاخص دلار و تاثیر شوکهکننده آن بر بازار طلا!
اقتصاد 100- انتشار آمار مثبت بازار کار آمریکا و افزایش شاخص دلار همراه با رشد بازدهی اوراق قرضه خزانهداری، سبب ورود بازار طلا به روند نزولی شده و نگرانیهایی را در مورد آینده قیمتها ایجاد کرده است.

آمار اقتصادی قوی آمریکا در هفته گذشته، باعث تغییرات قابلتوجهی در بازارهای مالی شده است. گزارش وزارت کار این کشور نشان میدهد تعداد شغلهای ایجاد شده در ماه آوریل بیش از انتظارات بوده و روند بهبود اقتصادی همچنان ادامه دارد.
صعود شاخص دلار و تاثیر آن
شاخص دلار پس از مدتها برای نخستین بار از تاریخ ۱۶ آوریل وارد کانال ۱۰۰ شد. این تغییر به بازگشت قدرت دلار اشاره دارد که تاثیر مستقیم بر بازدهی اوراق قرضه ده ساله خزانهداری آمریکا دارد. این شاخص همچنین محرکی برای برهم زدن تعادل در بازار طلا و سایر داراییهای امن شده است.
جزئیات آمار اشتغال در ماه آوریل
طبق دادهها، آمریکا در ماه آوریل تعداد ۱۷۷ هزار شغل جدید ایجاد کرده است که در برابر پیشبینی ۱۳۰ هزار شغل، آماری چشمگیر و امیدوارکننده محسوب میشود. نرخ بیکاری نیز مانند ماه گذشته همان ۴.۲ درصد باقی مانده است.
تحولات تجاری آمریکا و چین
آخرین خبرها از روابط تجاری میان آمریکا و چین نشاندهنده احتمال بهبود شرایط است. گزارشها از سوی رسانههای بینالمللی حاکی از بررسی بستههای پیشنهادی آمریکا توسط چین است. این موضوع میتواند چشمانداز اقتصادی جهانی را بهبود ببخشد و سرمایهگذاریها را به سوی بازارهای پرریسک مانند ارزهای دیجیتال و بازار سهام هدایت کند.وضعیت بازار طلا و نقره
با قدرتگرفتن دلار و امید به کاهش نرخ بهره بانکی توسط فدرال رزرو در ماه جولای، بازار طلا و نقره جذابیت خود را از دست میدهند. اگر این کاهش نرخ عملی شود، احتمال کاهش سنگین قیمت وجود دارد.ارزیابی تکنیکال قیمت نقره
قیمت هر اونس نقره در حال حاضر ۳۲.۰۱ دلار است که به نسبت روز گذشته ۱.۳۲ درصد کاهش داشته است. همچنین قیمت فعلی زیر محدوده میانگین متحرک ۵۰ روزه (۳۲.۶۳ دلار) قرار دارد که نشانهای از مقاومت اصلی بازار میباشد. میانگین متحرک ۲۰۰ روزه نیز ۳۱.۰۹ دلار است که حمایت مهمی برای سرمایهگذاران به شمار میآید.
شاخص مقدارقیمت فعلی نقره | ۳۲.۰۱ دلار |
میانگین متحرک ۵۰ روزه | ۳۲.۶۳ دلار |
میانگین متحرک ۲۰۰ روزه | ۳۱.۰۹ دلار |
محدوده حمایت بعدی | ۳۰.۳۷ دلار |

در صورتی که حمایت مهم ۳۱.۰۹ تا ۳۱ دلار از دست برود، احتمال کاهش قیمت تا محدوده ۳۰.۳۷ دلار وجود دارد. علاوه بر این، تغییرات کلان و عدم پیشرفت در مذاکرات تجاری میان واشنگتن و پکن میتواند محرک رشد بازار باشد. اما دستیابی به توافق میان دو کشور، ممکن است جذابیت داراییهای امن مانند طلا و نقره را در کوتاهمدت کاهش دهد.