قیمت خودروهای دست دوم امروز 19 اردیبهشت 1404 / پراید، پژو، برلیانس با چه قیمتی معامله می‌شوند؟

اقتصاد 100- جدیدترین قیمت خودروهای دست دوم در بازار امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ اعلام شد؛ از پراید ۱۴۱ و پژو ۲۰۶ تا رنو ساندرو و سمند LX، جزئیات قیمت‌ها و شرایط این خودروهای کارکرده را در ادامه بخوانید.

قیمت خودروهای دست دوم امروز 19 اردیبهشت 1404 / پراید، پژو، برلیانس با چه قیمتی معامله می‌شوند؟

براساس قیمت خودروهای کارکرده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴، رنو ساندرو دنده‌ای مدل ۱۳۹۵ بدون رنگ با ۲۲۰ هزار کیلومتر کارکرد به قیمت ۷۴۰ میلیون تومان معامله می‌شود. همچنین پژو ۲۰۶ تیپ ۲ مدل ۱۳۹۵ با گلگیر رنگ و ۲۵۰ هزار کیلومتر کارکرد، به مبلغ ۷۶۰ میلیون تومان آگهی شده است.

آگهی‌های مربوط به خودروهای پرطرفدار

در میان آگهی‌های مربوط به پراید کارکرده، به پراید ۱۴۱ مدل ۱۳۸۸ با یک لکه رنگ و ۱۹۷ هزار کیلومتر کارکرد برخورد کردیم که قیمت آن حدود ۴۶۵ میلیون تومان تعیین شده است. از سوی دیگر، سمند LX XU۷ مدل ۱۳۹۷ بدون رنگ با ۱۰۰ هزار کیلومتر کارکرد نیز نزدیک به ۴۶۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

در ادامه، جدول زیر لیست قیمت خودروهای کارکرده امروز، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ را ارائه می‌دهد:

قیمت خودروهای کارکرده امروز ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴

برند مدل (سال) رنگ/وضعیت بدنه کارکرد (کیلومتر) قیمت (تومان)
رنو ساندرو دنده‌ای ۱۳۹۵ سفید/بدون رنگ ۲۲۰,۰۰۰ ۷۴۰,۰۰۰,۰۰۰
برلیانس H۲۳۰ دنده‌ای ۱۳۹۷ سفید/بدون رنگ ۱۸۴,۰۰۰ ۵۹۰,۰۰۰,۰۰۰
تندر ۹۰ E۲ ۱۳۹۵ سفید/گلگیر رنگ ۲۵۰,۰۰۰ ۷۶۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۶ تیپ ۲ ۱۳۸۹ سفید/یک لکه رنگ ۲۴۰,۰۰۰ ۲۶۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۴۰۵ SLX ۱۳۹۶ سفید/دور رنگ ۳۲۰,۰۰۰ ۴۴۵,۰۰۰,۰۰۰
پراید ۱۴۱ ۱۳۸۸ نقره‌ای/یک لکه رنگ ۱۹۷,۰۰۰ ۱۹۵,۰۰۰,۰۰۰
سمند LX XU۷ ۱۳۹۷ سفید/بدون رنگ ۱۰۰,۰۰۰ ۴۶۵,۰۰۰,۰۰۰
تیبا صندوق‌دار دوگانه‌سوز ۱۳۹۳ نوک مدادی/دو لکه رنگ ۲۲۵,۰۰۰ ۲۸۵,۰۰۰,۰۰۰

مقایسه فنی تندر ۹۰ پلاس با سایپا شاهین

در مورد بررسی جزئیات فنی، پیشرانه ۱.۶ لیتری ۴ سیلندر رنو تندر ۹۰ پلاس با توانایی تولید حداکثر ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۵۰ نیوتن‌متر گشتاور ویژگی‌های خاصی دارد. این پیشرانه از طریق گیربکس‌های ۵ سرعته دستی و ۴ سرعته اتوماتیک، عملکرد قابل اعتمادی را به نمایش می‌گذارد و اثبات کرده که جزو موتورهای کم‌استهلاک و پر‌بازده است. قابلیت‌های قوای محرکه تندر ۹۰ پلاس یکی از مهم‌ترین عواملی است که مشتریان را به سوی این خودرو جذب می‌کند.

در مقابل، خودرو سایپا شاهین در ابتدا طرح استفاده از پیشرانه ۱۶۵۰ سی‌سی برلیانس و گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک داشت. اما به دلیل آغاز تحریم‌ها، این برنامه تغییر کرد و مهندسان سایپا با استفاده از پیشرانه ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر M۱۵، توان خروجی خودرو را به ۱۱۰ اسب بخار و گشتاور خروجی آن را به ۱۶۵ نیوتن‌متر رساندند. این پیشرانه با گیربکس ۵ سرعته دستی همراه شده و هرچند توان خروجی قابل قبول دارد، اما عملکرد خاصی از آن انتظار نمی‌رود. در مجموع، هر دو خودرو در سطح محصولات اقتصادی بوده و شتاب مشابهی ارائه می‌دهند.

وبگردی
    ارسال نظر