ماجرای نگرانی چند نفر برای تتلو؛ از حامد بهداد تا سحر قریشی !
حمایتها از امیر تتلو، خواننده جنجالی، در روزهای اخیر شدت گرفته است؛ از کمپین لغو حکم تا واکنش چهرههایی همچون حامد بهداد، خواهر تتلو و سحر قریشی که این موضوع را در صدر توجهها قرار دادهاند.

زندگی شخصی و اصالت امیر تتلو
امیرحسین مقصودلو با نام هنری «امیر تتلو»، در ۳۰ شهریور ۱۳۶۶ در محله مجیدیه تهران به دنیا آمد و اصالتاً آذری است. او فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۸۲ آغاز کرد و با انتشار آثارش در وبلاگ شخصی به شهرت رسید. تتلو در سبک های پاپ، رپ و R&B فعالیت کرده و آلبومهایی چون «زیر همکف» و «تتلیتی» را منتشر کرده است. تتلو کوچک ترین عضو خانواده بود. او دو خواهر بزرگتر به نامهای نسیم و نغمه مقصودلو دارد.
پدرش، محمدتقی مقصودلو، در سال ۱۳۸۴ و در سن ۵۰ سالگی درگذشت. شغل پدر امیر تتلو در مقطعی باعث شد خانوادهاش مدتی در رشت زندگی کنند.
طی روزهای اخیر، تلاشهای مختلفی از سوی افراد و گروهها برای حل و فصل وضعیت حقوقی و قضایی *امیر تتلو* شدت گرفته است. کانالی تلگرامی به نام «عالیجناب» شب گذشته اعلام کرد که کمپین لغو حکم امیر تتلو در میان سه کارزار برتر قرار گرفته و حتی ممکن است تا چند ساعت آینده به رتبه اول نیز برسد.
حمایت سلبریتیها از وضعیت تتلو
چند شب پیش، *حامد بهداد* با انتشار تصاویری از خودش که در حال گوش دادن به آهنگهایی از امیر تتلو بود، توجه مخاطبان را به سمت این هنرمند جلب کرد. همچنین سه روز پیش، خواهر امیر تتلو، طی یک استوری، از مخاطبان خود خواست تا برای او دعا کنند.
سحر قریشی نیز که مدتها با تتلو در ارتباط بود، اخیراً در یک مصاحبه اظهارات قابل توجهی مطرح کرد. او با همان سبک گفتاری خاص که در میان طرفداران تتلو قابل پذیرش است، ابراز امیدواری کرد که امیر تتلو مورد عفو قرار گیرد. قریشی اضافه کرد که اگرچه آسیبی از سوی تتلو دیده، او را بخشیده است، هرچند که اصطلاح خاص "دنده دادن" که استفاده کرد، باعث تعجب بسیاری شد!
گزارش رسانه بیلبورد درباره وضعیت تتلو
یکشنبه گذشته، رسانه بیلبورد که در عرصه موسیقی فعالیت دارد، گزارشی اختصاصی درباره وضعیت امیر تتلو منتشر کرد. این گزارش به بررسی تأثیر شوکها و تلاطمهایی میپردازد که خبرهای مربوط به احتمال اعدام امیر تتلو بر جامعه موسیقی ایران و افکار عمومی گذاشته است.
پس از انتشار یک استوری در حساب اینستاگرام خواهر امیر تتلو درباره قطعی شدن حکم اعدام او، واکنشهای گستردهای از سوی هنرمندان و فعالان عرصه موسیقی در فضای مجازی شکل گرفت. بسیاری از فعالان زیرزمینی با روشهای متنوع، خواستار تجدیدنظر در این حکم شدند.
هنگامیکه موج حمایت از تتلو به شدت در فضای مجازی اوج گرفت، خبرگزاری فارس با نقل قول از یک مقام آگاه گزارش داد که صدور حکم اعدام تایید نشده است. این خبر همراه با اعلام امکان استفاده از ماده قانونی ۴۷۷ برای تغییر حکم، کمی از التهاب فضای مجازی کاست و از نگرانی هواداران تتلو کاست.
نگاهی به پرونده قضایی امیر تتلو
بازگشت بحثبرانگیز امیر تتلو به ایران در آذرماه ۱۴۰۲ باعث شد او به یکی از خبرسازترین چهرههای عرصه موسیقی و فرهنگ عمومی تبدیل شود. هرگونه خبری درباره امیر تتلو به سرعت در فضای مجازی بازتاب دارد، و البته این شرایط، پرونده قضایی وی را به یکی از برجستهترین موارد دهه اخیر تبدیل کرده است.
ماجراهای مختلف تتلو از تلاش برای اخذ مجوزهای قانونی تا اقامت در ترکیه و بازگشت غیرمنتظرهاش به ایران، همه تجربهای تلخ و پرحاشیه برای مردم ایران برجای گذاشتهاند. این اتفاقات نشان میدهد که هر چه سریعتر این پرونده مختومه شود و وضعیت تتلو بهبود یابد، به نفع جامعه و کشور خواهد بود.
واکنشها در فضای مجازی
در شرایط فعلی، رسانههای رسمی کمتر به موضوع امیر تتلو پرداختهاند، اما کاربران شبکههای اجتماعی نظرات متفاوتی درباره او دارند. برخی از کاربران اضطراب خود نسبت به وضعیت فعلی تتلو را ابراز کردهاند و برخی دیگر از فعالیتهای سیاسی او انتقاد کردهاند. به هر حال این موضوع همچنان توجهات زیادی را در فضای مجازی جلب میکند.
نظرات کاربران درباره تتلو
مانی نوشت: «موضوع اصلی کشور الان تتلو نیستا، مشکل کشور الان بیبرقیه، بیآبیه، خاموش شدن چرخه تولید و صنعت، خالی شدن سفره مردمه. سوار هر موجی نشیم... وا بدین بابا...»
علیرضا که از هواداران قدیمی تتلو است نظر دیگری دارد: «ما خیلی با کارای این آدم خاطره داریم، کاش یه جای برگشتی باشه. باور کنید میشه این آدم رو اصلاح کرد.»
و در نهایت ساجده نوشت: «اعدام تتلو؟ خدایا چه چیزهایی تو این زندگی دیدیم.»