ثبت‌نام بیمه تأمین اجتماعی رانندگان اسنپ و تپسی آغاز شد!

اقتصاد100- آغاز ثبت‌نام بیمه تأمین اجتماعی رانندگان تاکسی‌های اینترنتی؛ رانندگان اسنپ و تپسی می‌توانند از خدمات بازنشستگی، درمان و مزایای بیمه تأمین اجتماعی به‌عنوان شاغلان مستقل بهره‌مند شوند.

ثبت‌نام بیمه تأمین اجتماعی رانندگان اسنپ و تپسی آغاز شد!

در اسفندماه سال ۱۴۰۳، هیئت وزیران با تصویب آیین‌نامه‌ای، تصمیم به گسترش پوشش بیمه تأمین اجتماعی برای رانندگان تاکسی‌های اینترنتی نظیر اسنپ و تپسی گرفت. هدف از این اقدام، حمایت از رانندگان فعال در سیستم‌های حمل‌ونقل هوشمند و تامین امنیت شغلی این قشر است. با اجرای این مصوبه، رانندگان قادر خواهند بود از خدمات اجتماعی همچون بازنشستگی و درمان بهره‌مند شوند.

شرایط و چارچوب بیمه رانندگان اسنپ و تپسی

مطابق با مفاد این آیین‌نامه، رانندگانی که در پلتفرم‌های دیجیتال حمل‌ونقل مثل اسنپ و تپسی فعالیت می‌کنند، امکان ثبت‌نام برای بیمه تأمین اجتماعی را دارند. این نوع پوشش، مزایای متعددی را شامل می‌شود که از جمله می‌توان به بازنشستگی، درمان و حتی خدمات مربوط به ازکارافتادگی اشاره کرد.

چه کسانی مشمول بیمه تأمین اجتماعی رانندگان می‌شوند؟

این خدمات بیمه‌ای مختص رانندگانی است که به‌صورت فعال در این حوزه مشغول به کار هستند و شاغل مستقل محسوب می‌شوند. بنابراین، کلیه رانندگان فعال که در سکوهای دیجیتالی مانند اسنپ و تپسی فعالیت می‌کنند، می‌توانند از این بیمه بهره‌مند شوند. این طرح به‌ویژه برای افرادی که تحت قرارداد رسمی یا حقوق‌بگیر مستقیم نیستند، جهت حمایت اقتصادی طراحی شده است.

فرآیند ثبت‌نام بیمه‌ تأمین اجتماعی برای رانندگان

در حال حاضر، جزئیات کامل درباره شیوه ثبت‌نام و سهم پرداختی هر یک از طرفین (رانندگان و دولت) هنوز اعلام نشده است. به نظر می‌رسد که اطلاعات دقیق در آینده‌ای نزدیک توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی منتشر خواهد شد. رانندگان باید برای بهره‌مندی از این بیمه، به‌صورت خویش‌فرما حق بیمه خود را پرداخت کنند. مراحل دقیق روند ثبت‌نام نیز در زمان مقتضی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

موارد مهم در ارتباط با بیمه رانندگان تاکسی اینترنتی

۱. با ورود رانندگان به این طرح بیمه، نوع کاربری خودرو از شخصی به عمومی تغییر خواهد یافت.

۲. این تغییر ممکن است نرخ بیمه شخص ثالث را تحت تأثیر قرار دهد. برخی شرکت‌های بیمه نیز ممکن است در صورت کاربری تجاری خودرو، از پرداخت کامل خسارت خودداری کنند.

۳. برای برخورداری از پوشش بیمه، رانندگان باید سهم خود از حق بیمه را به‌صورت خویش‌فرما پرداخت کنند.

۴. تأیید سلامت جسمانی رانندگان یکی از پیش‌نیازهای کلیدی جهت استفاده از بیمه است.

۵. سن مجاز برای دریافت کارت هوشمند رانندگی به‌منظور فعال‌سازی بیمه، حداکثر ۵۵ سال تعیین شده است.

وبگردی
    ارسال نظر