سنت ۲۲ ساله در استقلال؛ آیا بازی با سپاهان، سکوی پرتاب خالدآبادی به تیم ملی میشود؟
اقتصاد۱۰۰- در آستانه دیدار استقلال و سپاهان و با احتمال غیبت سیدحسین حسینی به دلیل بیماری، فرصتی طلایی پیش روی محمدرضا خالدآبادی، دروازهبان جوان آبیها، قرار گرفته تا خودی نشان دهد.

در حالی که تیم فوتبال استقلال آماده رویارویی با سپاهان در هفته پایانی لیگ برتر میشود، احتمال عدم حضور سیدحسین حسینی، کاپیتان و دروازهبان اصلی این تیم، به دلیل بیماری قوت گرفته است. در صورت وقوع چنین اتفاقی، مجتبی جباری، سرمربی موقت آبیها، چارهای جز میدان دادن به محمدرضا خالدآبادی ، دروازهبان جوان و آیندهدار تیمش، نخواهد داشت؛ سنگربانی که برخی کارشناسان فوتبال او را بسیار توانمند و آیندهدار میدانند.
اما نکته جالب توجه و شاید کمتر پرداخته شده، نقش ویژه و تقریباً "ماموریتگونه" دیدارهای مقابل سپاهان در معرفی و ظهور دروازهبانان بزرگ برای استقلال طی ۲۲ سال گذشته است!
اولی: وحید طالبلو، پاییز ۱۳۸۲
در پاییز سال ۱۳۸۲، امیر قلعهنویی، سرمربی وقت استقلال، در آستانه دیدار فوقالعاده حساس تیمش برابر سپاهان در اصفهان، تصمیمی شجاعانه گرفت و به یک سنگربان بسیار جوان و تقریباً گمنام به نام وحید طالبلو اعتماد کرد. حاصل این اعتماد، درخشش طالبلو و تولد یک دروازهبان مطمئن برای فوتبال ایران بود که سالها در سطح اول فوتبال کشور درخشید و به پیراهن تیم ملی در جام جهانی و جام ملتهای آسیا نیز رسید.
دومی: سیدحسین حسینی، زمستان ۱۳۹۵
این اتفاق به شکلی دیگر در اوایل زمستان سال ۱۳۹۵ برای استقلال تکرار شد. این بار علیرضا منصوریان، سرمربی وقت آبیها، در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به سیدحسین حسینی جوان میدان داد. حسینی از این فرصت به بهترین شکل استفاده کرد و استقلال صاحب یک دروازهبان خوب دیگر شد که توانست شانه به شانه مهدی رحمتی باتجربه رقابت کند و در نهایت، فرصت حضور در جام جهانی را نیز به دست آورد.
سومی در راه است؟ خالدآبادی و آزمون بزرگ
حالا، با گذشت حدود یازده سال از هر یک از این اتفاقات و در یک بازه زمانی تقریباً ۲۲ ساله، این سوال مطرح میشود که آیا این "قاعده" یا "سنت" در مورد محمدرضا خالدآبادی نیز صدق خواهد کرد؟ آیا او نیز میتواند با درخشش احتمالی در جدال با سپاهان (البته اگر به میدان برود)، مسیر خود را به سوی تبدیل شدن به یک دروازهبان بزرگ و رسیدن به تیم ملی هموار کند یا خیر؟ پاسخ این سوال را تنها گذر زمان مشخص خواهد کرد.