عباس عبدی: روانشناسی جنگ را به متخصص علف سپردند، این فاجعه است!

اقتصاد ۱۰۰- عباس عبدی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب با انتقاد از حضور افراد غیرمتخصص در موضوعات تخصصی، تأکید کرد که استفاده از افرادی با رویکردهای غیرعلمی در مسائل حساس مانند روانشناسی جنگ، یک فاجعه است و رسانه‌ها باید به بستر علمی و دقیق پایبند باشند.

عباس عبدی: روانشناسی جنگ را به متخصص علف سپردند، این فاجعه است!

 عباس عبدی، فعال سیاسی  اصلاح طلب، در بخشی از گفت و گوی تصویری با اقتصادنیوز،  با بیان  اینکه وقتی می‌گوییم بازگشت به مردم، باید در بستری مشخص باشد، گفت: این بستر، رسانه است. وقتی داشتم به این جا می‌آمدم، یک آقای پزشکی به من زنگ زد. گفتم این رسانه چی‌های ایرانی اگر دلشان درد بگیرد، پاشنه مطب شما را از جا می‌کنند تا یک قرص به آن‌ها بدهید. اما وقتی می‌خواهند فردی را بیاورند که درمورد روانشناسی جنگ صحبت کند، کسی را می‌آورند که دستورات علفی می‌دهد.

وی ادامه داد: علم پزشکی که این همه در دنیا پیشرفت کرده است، اما اینجا یک متخصص علف می‌آورند که درمورد روانشناسی جنگ صحبت کند. این فاجعه است. این همه روانشناس و روان پزشک و متخصص دارید. اما یک حکیم علفی می‌آورند که دست چپ و راستش را نمی‌شناسد. این یعنی مردم در این سیستم وجود ندارند.

عبدی با بیان اینکه همین الان در همین ساعت، می‌توانند شروع کنند، گفت:  هیچ هزینه‌ای هم ندارد و همه‌اش منفعت است. تا این کار را نکنند و تا این اراده در تلویزیون بازتاب پیدا نکند وضعیت همین است. یک ساختمان در دنیا، با یک شبکه تمام آن‌ها را می‌چرخاند. اما اینجا، صدا و سیما چند هزار نیرو دارد که مزدبگیر هستند.

وی افزود: به اندازه ۱۵ برابر CNN و الجزیره نیرو دارند و وضعیت به این صورت است. آنجایی که بتواند اراده خود را نشان دهد، این جا است. هر زمان نشان دهد، بقیه قسمت‌ها درست می‌شود. تا این جا را نشان ندهد وقت خود را تلف می‌کند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به آزادی های اجتماعی تاکید کرد: تفاوتی نمی‌کند. اگر آن جا اجازه دهید، مردم آن جا صحبت می‌کنند. در مورد موسیقی یا حجاب می‌خواهید صحبت کنید؟ این همه آدم هستند که آنجا حرف می‌زنند. مشخص می‌شود حقیقت چیست. فیلترینگ یک فاجعه تمام عیار است که در یادداشتم به آن اشاره کرده‌ام.

عبدی گفت: یعنی به اندازه سر سوزنی این سیاست، منفعت ندارد و به اندازه یک دریا ضرر دارد. اما در این کشور این کار انجام می‌شود و عده ای از آن دفاع می‌کنند. گیر چنین سیاستی، در تلویزیون است. اگر چند نفر بیایند توضیح دهند که  تمام سیاست فیلترینگ علیه مملکت است، آن که در شورای عالی فضای مجازی مسئولیت دارد، مشخص است که دارد نان فیلترینگ را می‌خورد، این شدنی نیست. بدون آزادی بیان در رسانه رسمی، امکان پذیر نیست.

وی با بیان اینکه اگر همین را حل کنند، بقیه مشکلات حل می‌شود،  خاطرنشان کرد:  اگر کسی اراده کند که آن را درست کند، به این معناست که می‌خواهد قسمت‌های دیگر را نیز درست کند. الزام به شی، الزام به تبعاتش است. باید جایی را درست کنید که هرکسی هر سیاستی است، یقه‌اش را بگیرید.

وی گفت: چند کارشناس از دو طرف بگذارید و صحبت کنید. در این صورت، اصلا مردم فرصت نمی‌کنند رسانه‌های خارجی را ببینند. اگر بخواهند ببینند، فرصت نمی‌کنند. بهترین رسانه‌ها را می‌توانید درست کنید که مردم حرفشان را بزنند. حکیم علفی نمی‌تواند برای مملکت تعیین تکلیف کند. همه کارشناس‌هایشان در این سطح هستند. چند نفر هم از این طرف و آن طرف می‌آورند که دورچین خود را درست کنند.

منبع: اقتصاد نیوز

وبگردی
    ارسال نظر