خبر خوش برای کارمندان/ واریزی فوقالعاده نزدیک است!
اقتصاد 100- مصوبه فوقالعاده خاص کارکنان دولت هنوز نهایی نشده و اجرای آن منوط به تصویب هیأت وزیران است؛ افزایش حقوق کارمندان در انتظار تأیید نهایی با تغییرات احتمالی در جزئیات مصوبه خواهد بود."

ذبیحالله سلمانی، معاون سرمایه انسانی سازمان امور اداری و استخدامی کشور، درباره وضعیت مصوبه شورای حقوق و دستمزد درخصوص فوقالعاده خاص کارکنان دولت اظهار داشت که این مصوبه هنوز نهایی نشده است و تا زمانی که به تصویب هیأت وزیران نرسد، قابل اجرا نخواهد بود. به همین دلیل، تاکنون جزئیاتی از این مصوبه توسط سازمان اداری و استخدامی اعلام نشده است.
احتمال تغییر در مصوبه توسط هیأت وزیران
ایشان همچنین مطرح کردند که ممکن است هیأت وزیران پس از بررسی این مصوبه، نظرات اصلاحی ارائه دهند یا تغییراتی در مفاد آن ایجاد کنند. بنابراین، هنوز نمیتوان نسبت به میزان دقیق افزایش حقوق یا شیوه اجرای آن پیشبینی قطعی داشت. سلمانی تأکید کرد که جزئیات نهایی این مصوبه پس از تصویب در هیأت وزیران از طریق مراجع رسمی منتشر خواهد شد.
ملاک امتیازدهی و تعیین فوقالعاده خاص
درخصوص نحوه امتیازدهی و محاسبه فوقالعاده خاص، معاون سرمایه انسانی توضیح داد که هرگونه اعلام رسمی باید بعد از طی شدن فرآیندهای قانونی انجام شود. وی تصریح کرد که میزان این فوقالعاده به نوع شغل و دستگاه اجرایی وابسته خواهد بود.
برگزاری جلسه شورای حقوق و دستمزد
لازم به ذکر است که شورای حقوق و دستمزد به منظور تهیه دستورالعمل اجرایی فوقالعاده خاص کارکنان دولت، جلسهای را بر اساس ماده ۷۴ قانون مدیریت خدمات کشوری در تاریخ هشتم اردیبهشت برگزار کرد. اما این مصوبه هنوز مراحل تصویب نهایی را به پایان نرسانده است. در همین حال، انتشار بخشی از مصوبات توسط یکی از اعضای ناظر مجلس در فضای مجازی موجب برداشت نادرست درباره اجرایی شدن فوری این مصوبه شده بود.
تأکید بر قانونی بودن فرآیند تصویب
در پاسخ به پرسشهای کاربران درباره وضعیت این مصوبه، سازمان اداری و استخدامی کشور امروز اعلام کرد که مصوبه شورای حقوق و دستمزد تا زمان تصویب در هیأت وزیران، جنبه اجرایی ندارد.
موضوع توضیحاتآخرین وضعیت مصوبه | هنوز نهایی نشده و در هیأت وزیران در حال بررسی است. |
نحوه اجرایی شدن | پس از تصویب در هیأت وزیران قابل اجرا خواهد بود. |
نحوه تعیین فوقالعاده | بسته به نوع شغل و دستگاه اجرایی متفاوت است. |
دیدگاه سازمان اداری و استخدامی | تا پیش از تصویب قانونی، لازمالاجرا نیست. |