چرا شمش نقره سرمایه گذاری خوبی است؟

اقتصاد 100-بنابر تعریف بانک مرکزی ایران، شمش فلزات گران‌بها مانند طلا، نقره‌ و پلاتین، یک قطعه فلز خالص است که حالتی قالبی داشته و سطح آن صاف و بدون ترک و حفره است. بانک مرکزی اعلام کرده است: «عیار شمش نباید کمتر از ۹۹۹ باشد. همچنین بر روی شمش فلزات گران‌بها بایستی مشخصات زیر درج شود: وزن، عیار، شماره سریال، تاریخ تولید و علامت شرکت تولیدکننده.

چرا شمش نقره سرمایه گذاری خوبی است؟

سرمایه‌گذاری روی نقره یکی از روش‌های پرطرفدار در میان سرمایه‌گذاران است. با توجه به تاریخچه استفاده و قیمت ثابت نقره، بسیاری از افراد این فلز گرانبها را به عنوان یک انتخاب امن می‌بینند. با وجود ویژگی‌های منحصر به فردی که این فلز دارا است، علاوه بر مصارف صنعتی و جواهرسازی، سرمایه گذاری روی نقره نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
برای خرید نقره جهت سرمایه گذاری بسیار اهمیت دارد که از فروشندگان معتبر و قابل اعتماد خرید کنید. اطمینان از اصالت نقره و وجود شناسنامه ضروری است؛ همچنین، توجه به قیمت‌ جهانی نقره و مقایسه قیمت‌ها میان فروشندگان مختلف می‌تواند به شما در انجام یک خرید اقتصادی و سرمایه‌گذاری مناسب کمک کند.
شمش نقره خالص ترین نوع نقره است و برای سرمایه گذاری بهتر است چرا که امکان تقلب در آن وجود ندارد.
مزایای خرید نقره برای سرمایه گذاری عبارت‌اند از:
•  نداشتن حباب نقره: یکی از نکات حائز اهمیت درباره نقره، عدم حضور حباب قیمتی‌ای است که عموماً قیمت طلا را دستخوش تغییر می‌کند. حباب قیمتی به طور ساده، مجموع عواملی است که سبب می‌شود طلا با قیمتی متفاوت از ارزش ذاتی‌اش در بازار معامله شود.
•  قیمت ثابت: از سوی دیگر، قیمت نقره در مقایسه با طلا بسیار پائین است؛ بنابراین شما با مبلغ بسیار پایین‌تری می‌توانید شروع به سرمایه گذاری کنید. هم‌چنین قیمت نقره نوسان‌های شدیدی را تجربه نمی‌کند.
•  افزایش قیمت: بسیاری پیش‌بینی می‌کنند که انبارهای ذخیره نقره در راه‌اند. با افزایش تقاضای نقره از سوی بخش صنعتی،‌ ممکن است دولت‌ها به سمت ذخیره‌سازی نقره پیش بروند. اگر این اتفاق بیفتد، قیمت نقره به دلیل این تقاضا دوباره افزایش قابل‌توجهی را تجربه خواهد کرد.

وضعیت سرمایه گذاری روی نقره در ایران
اگر به سراغ سبد سرمایه گذاری مردم در جهان برویم، خواهیم دید که سرمایه گذاری روی نقره پس از طلا رتبه دوم سرمایه گذاری بین فلزات گرانبها را از آن خود کرده است؛ اما در بین سرمایه‌گذاران ایرانی این‌طور نیست. دلیل این موضوع شاید عادت به سرمایه گذاری روی طلا باشد؛ شاید هم اطلاع نداشتن سرمایه‌گذاران ایرانی از ارزش و قابلیت‌های فلز نقره است که نقش اصلی را برعهده دارد.
قیمت نقره در ایران به این موارد بستگی دارد:
•  قیمت جهانی نقره
•  قیمت دلار
•  هزینه‌های گمرکی
•  مالیات بر ارزش افزوده
در حال حاضر هر ریال سرمایه‌گذاری در نقره، درصد بیشتری را نسبت به طلا نشان می‌دهد. بنابراین قیمت نقره بیشتر از طلا به نظر می‌رسد.



وبگردی

ارسال نظر

 
نظرسنجی

به نظر شما کدام پرونده فساد اقتصادی، رسوایی بزرگتری به بار آورد؟

.

اخبار سلامت

سینما در سینما